Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

Fortsat åbent i sundhedshuse for både fysisk fremmøde og virtuelle forløb

12.03.2021
Du skal endelig fortsat henvise til kommunens sundhedstilbud. Din patient kan selv vælge mellem fysisk fremmøde og et virtuelt tilbud.

Vi holder stadig åbent i kommunens sundhedshuse – både for fysisk fremmøde og virtuelle tilbud. Det gælder både i forhold til kronisk sygdom, mental sundhed og børn og unges sundhed. Sammen med din patient finder vi den bedste løsning i forhold til om tilbuddet skal foregå ved fysisk fremmøde, online over computer eller via telefon.

Hvis din patient er nervøs for at komme ind i sundhedshusene, vil vi gøre opmærksom på, at vi selvfølgelig overholder alle de forskrevne retningslinjer i forhold til COVID-19. Vi gør også opmærksom på, at der kan bevilges befordring efter en individuel vurdering.
 

Evaluering viser godt fællesskab i virtuel træning

Center for Diabetes er et af de steder, hvor fysisk fremmøde bliver kombineret med online forløb. En undersøgelse fra 3. kvartal 2020 viser, at borgerne overordnet er meget tilfredse både med virtuel træning og virtuel undervisning. På trods af, at det kan være svært at udveksle erfaringer med hinanden, oplever borgerne et godt fællesskab ved virtuel træning og gode muligheder for at komme til orde ved virtuel undervisning.

Også i kommunens øvrige tilbud er der gode erfaringer med virtuelle forløb. Det gælder både blandt borgere med kroniske sygdomme, men også blandt borgere, der følger forløb i Center for Mental Sundhed.