Header menu

Corona-virus:

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune fortsat er ændrede, lukkede eller gradvist ved at åbne. Læs mere på kk.dk/corona

Hjælp til unge i København

02.12.2019
Få en samlet og opdateret oversigt over tilbud i København til unge i alderen 15-30 år med behov for støtte og rådgivning.

I kataloget ”Hjælp til unge i København” finder du en oversigt over tilbud til unge, som har behov for støtte og rådgivning. Kataloget indeholder bl.a. en oversigt over tilbud til unge med psykiatriske problemstillinger, tilbud til unge, som har et misbrug, familieproblemer eller vold tæt inde på livet, ensomme unge, anbragte unge, unge med behov for psykologisk rådgivning og meget mere.

Kataloget er et opslagsværk, som giver overblik over de mange tilbud, der findes til unge i København. Kataloget beskriver både tilbud, som drives af Københavns Kommune, og tilbud, som drives af andre organisationer.

Kataloget indeholder aktive links, hvor du kan blive ledt direkte hen til den relevante hjemmeside, når du klikker på linket i kataloget.

Del af et partnerskab med ungdomsuddannelserne

Henvisningskataloget er udarbejdet som en del af Københavns Kommunes partnerskab med alle ungdomsuddannelserne i København. I partnerskabet arbejder vi i fællesskab for bedre sundhed og trivsel blandt unge.

Se kataloget Hjælp til unge i København