Header menu

Corona-virus:

Corona-virus påvirker fortsat en del tilbud og services, som er ændrede eller åbne med restriktioner. Læs mere på kk.dk/corona

Prøv en røgfri rygepause

20.01.2020
Er det mere overkommeligt at starte med en røgfri rygepause? Københavns Kommune vil give flere rygere mod på og succes med et rygestop.

Med plakater i byrummet, postkort på caféer og historier i pressen har Københavns Kommune henover nytåret opfordret københavnerne til at holde en røgfri rygepause. Og hvorfor nu det?

For mange rygere er forestillingen om et rygestop en næsten uoverstigelig barriere. Ved at skifte rygestoppet ud med en ”røgfri rygepause” sænkes den mentale barriere for at forsøge sig med et rygestop. Røgfrie rygepauser samtidig en mulighed for at give rygerne små succesoplevelser med rygestop, succesoplevelser der på sigt kan føre til et røgfrit liv.

Med opfordringen om at holde røgfrie rygepauser følger også det så kaldte ”Skodspil”, som er en videreudvikling af det gode gamle kending Tetris. Skodspillet kan bruges til at aflede tankerne fra tobakken. Det er gratis og kan downloades i App Store og Google Play.