Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

Stadig åbent i sundhedshusene

14.12.2020
Sundhedshusene er ikke påvirket af nye restriktioner. Der er derfor både mulighed for fysisk fremmøde og virtuelle tilbud.

Sundhedshusene i København er ikke påvirket af de seneste stramninger af restriktioner i 38 kommuner – fra den 9. december. Kommunens borgerrettede tilbud holder stadig åbent for fysisk fremmøde. Dog har vi også stadig en række virtuelle tilbud. Denne kombination gør, at du endelig skal fortsætte med at henvise. Nogle patienter er nervøse for fysisk fremmøde, andre er glade for muligheden. Vi finder i dialog med din patient den bedste løsning.
 

Skaber stor fleksibilitet

Center for Kræft og Sundhed er et af de steder, hvor fysisk fremmøde i høj grad kombineres med online træning, online kurser og videosamtaler. Her kan man se, at de virtuelle hold giver mulighed for at flere kan deltage. På et af efterårets virtuelle rehabiliteringskurser var en af deltagerne på arbejde, en anden var hjemme med en tre måneder gammel baby, og en tredje var sengeliggende. Her kommer virtuel rehabilitering virkelig til sin ret.